Köszöntelek a dingogear.hu online áruházban!

Rólunk

Rólunk

Hős Gábor vagyok, a Dingo és Dingo Gear termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Ebben a kis összefoglalóban igyekeztem pár mondatban bemutatni a két termékcsaládot.

Webshopunkban nagy hangsúlyt fektettünk a tájékoztatásra. Részletes termékismertetőinkben sok információt, sok képet, videókat találsz, hogy könnyebb legyen a választás.

A termékek többsége közvetlenül a lengyelországi gyárból érkezik, ezért valamivel több időt vesz igénybe a szállítás. Türelmedet előre is köszönjük!

Jó vásárlást, jó kutyázást kívánunk Teával és Kávéval!

SZENVEDÉLY

Elsődleges célunk, hogy a hazánkban egyre növekvő sport- és hobbi kutyás társadalomban minél többen prémium kategóriás, professzionális felszerelésekhez jussanak. Meggyőződésünk, hogy evvel segíthetjük kimagasló, kimagaslóbb eredményekhez a profi versenyzőket és kutyáikat, valamint még több örömöt szerezhetünk a hobbi szinten kutyázóknak.

TAPASZTALAT

A világ minden táján és hazánkban is többek által ismert és elismert – Lengyelországban egy klasszikus családi vállalkozás által 1977 óta gyártott – Dingo Gear és Dingo felszerelésekről:

A Dingo Gear az IGP (IPO) kiképzéseknél, edzéseknél, valamint a mondioring, és obediense szakágakban is használható felszereléseket gyárt saját üzemében. Több termék a lengyelországi rendőrségnél, határőrségnél és a hadseregben szolgáló kutyák kiképzését segíti. A Dingo Gear termékeit úgy tervezik és készítik, hogy minden oktató, tréner, segéd, felvezető megtalálja önmaga és kutyája számára fontos és nélkülözhetetlen, speciális, biztonságos felszerelést. A cég folyamatos és aktív együttműködése képzett oktatókkal segíti a termékcsaládok létrehozását, tesztelését és módosítását, lehetővé téve a Dingo Gear termékek innovációját és minőségének javítását. Minden termék megfelel a nemzetközi szabványoknak, minőségi elvárásoknak. A termékek többsége kézzel készített, kiváló minőségű alapanyagokból, gondos kivitelezéssel. Minden elkészült terméket tesztelnek – van amit szélsőséges körülmények között is – mielőtt forgalomba kerülnek.

A Dingo termékek a hobbi kutyásoknak, kutyákkal futóknak, kutyákkal kerékpározóknak készülnek, ugyanabban a gyárban, ahol a Dingo Gear, ugyanolyan kiváló minőségű alapanyagokból, gondos kivitelezéssel. Nagyon sok színben és méretben, hogy minden gazdi és minden kutyus megtalálja a hozzá leginkább illő felszereléseket.

X