Köszöntelek a dingogear.hu online áruházban!

Üzlet

Segéd védőruha EXTRA – teljes

598000 Ft

Cikkszám: S01070 Kategória:

Leírás

Nagy gyakorlattal rendelkező, kiváló kiképzők, segédek véleményét és igényeit szem előtt tartva készíti a Dingo Gear, extra vastag francia anyagból a teljes testet védő, védőruhát (kabát + nadrág) . Erős, mély harapásoktól véd! Vastagsága ellenére könnyen mozoghat benne a segéd, a ruha lehetővé teszi a végtagok hajlítását. 

A megrendelt speciális felszerelés kivitelezésének, megvarrásának várható ideje kettő hét. Testre szabhatod ruházatod bármilyen logóval, a felső kabát rész hátoldalán hímzéssel. Személyre szabott logó megrendelése esetén az elkészülés határideje három hét attól a pillanattól kezdve, amikor a Megrendelő kézbesíti a grafikai tervezést.

Az EXTRA védőruha három méretben (L, XL, XXL ) és fekete-piros, fekete-kék és fekete-narancs színkombinációban kapható.

FIGYELEM!

Felhívjuk a figyelmed, hogy edzőruhánk használata veszélyes lehet, még a professzionális védőruha sem véd teljesen! A védőruha nem megfelelő használata sérülésekhez vezethet!

A védőruha jellemzői:

  • – a kabát és a nadrág erős és vastag francia anyagból készül, amely megvédi a segédet a kutyaharapásától, karmolásától,
  • – fekete-piros színben rendelhető,
  • – edzés közben nagy mozgásszabadságot biztosít: lehetővé teszi a karok behajlítását (hogy az segéd képes legyen rögzíteni vagy kigombolni magát), a karok felemelését, a ruha engedi a futást, elesés esetén engedi a gyors felállást, talpra állást is.
  • – tartós és ellenáll a különféle típusú mechanikai sérüléseknek, például: harapás, szakadás, ütés, karcolás, karmolás,
  • – a kötőelemeket úgy kell rögzíteni, hogy edzés közben ne tegyék ki a kutyát sérülésnek,
  • – a nadrág védi a test alsó részeit (lábakat, combokat, fenék részt) a sérülésektől,
  • – a nadrág felső részén gumírozott heveder biztosítja a nadrágtartását,
  • – a tölteléket a legújabb szintetikus anyagokból készültek, amelyek nagyon rugalmasak és nehéz rágni,
méret L XL XXL
belső láb hossza 75cm 80cm 85cm
derék méret 86-98cm 92-104cm 98-110cm
magasság 170-176cm 176-182cm 182-188cm

 Ha a mérettáblázatban lévő méret(ek) nem megfelelő(ek), akkor az edzőruhát a Megrendelő által megadott méretre megvarrjuk. Az ár ebben az esetben változhat.

A védőruhára egy éves garanciát vállalunk. A jótállási időszak alatt a Dingo Gear viseli az esetleges javítások és a szállítás költségeit.

 

 

Tanúsítvány – certifikáció

Minden, a Dingo Gear által kézzel készített védőruházat minőségi és eredetiségi tanúsítvánnyal, valamint egyedi sorszámmal rendelkezik.

 

 

 

 

X